De wandelingen die nu deel uitmaken van de Lichtspoor agenda gaan ook in 2018 gewoon door. De wandelingen maken deel uit van de initiatieven OpenJeHart en Mantelkring. Het is de bedoeling dat volgend jaar in alle stadsdelen de activiteiten van OpenJeHart en Mantelkring van start gaan.

Er zijn in december nog 2 dagen waarop wandelingen worden gehouden tijdens de Lichtspoor campagne: op vrijdag 22 en 29 december. Kijk voor de exacte tijdstippen en locaties op de agenda.

OpenJeHart: meer dan een wandelgroep
Ben jij ook in 2018 op zoek naar leuke activiteiten? En wil je graag meer mensen leren kennen en vaker iets met anderen doen? Dan past OpenJeHart bij jou: een sociale kring van Hagenaars die wekelijks bij elkaar komen. Ze wandelen, gaan soms uit eten, ondernemen leuke dingen en hebben een eigen WhatsApp-groep. OpenJeHart is dus duidelijk meer dan een wandelgroep!
Leden krijgen al snel een hecht sociaal netwerk en als dat nodig is durven ze een beroep op elkaar te doen. Mensen leren elkaar zo goed kennen. Als er iets te vieren valt en bij tegenslag zijn ze er voor elkaar. OpenJeHart heeft een lage drempel. Deelnemers kiezen zelf waar ze wel en niet aan meedoen. Er zijn onder de naam Mantelkring ook speciale groepen voor mantelzorgers. Er zijn geen kosten verbonden aan de deelname.

Meer weten over OpenJeHart: www.openjehart.nu
Lees ook:
,,Niet thuis blijven zitten, ga er op uit en ontmoet je buurtgenoot”

Ben je mantelzorger? Kijk dan op www.mantelkring.nl
Lees ook:
,,We gunnen iedereen Mantelkring!”

 

Heb je nog vragen over deelname aan OpenJeHart of Mantelkring, mail deze dan naar melvin.kalkman@lwpc.nl of bel met 06-81497377.