Heb jij er behoefte aan om juist in deze periode van het jaar in contact te komen met andere mensen? Neem dan deel aan een van de vele activiteiten van Lichtspoor, waarbij je andere stadsgenoten kunt ontmoeten, voor een goed gesprek, of om samen iets leuks te doen.

In de laatste maand van het jaar wordt vaak nog eens extra benadrukt hoe fijn het is om samen met familie, vrienden en kennissen te zijn. Maar dat is niet altijd voor iedereen weggelegd. Is het voor jou om wat voor reden dan ook dit jaar extra moeilijk om de laatste weken van het jaar door te komen? Of ben je gewoon op zoek naar een beetje vreugde en gezelligheid in deze winterperiode? Lichtspoor brengt jou samen met andere mensen en wil er zijn voor iedereen. Kijk op de agenda om te zien wat er zoal in jouw stadsdeel voorbijkomt aan leuke activiteiten.

Heb je behoefte aan een goed gesprek onder het genot van een kop koffie met een lekker stuk appeltaart? Zoek dan de warmte op bij de Vraagelkaar Gelukscaravan. Hier komen mensen samen die op zoek zijn naar nieuwe ontmoetingen, of om zo maar eens van gedachten te wisselen over hoe je je leven meer kleur kunt geven.

Of heb je een concrete vraag? Zou je weleens vaker met iemand leuke dingen willen ondernemen? Of zoek je iemand die je af en toe helpt om boodschappen te doen? Daarvoor is het Vraagelkaar Café, waar we met jou op zoek gaan naar het antwoord.

Wandelen, fietsen, zingen of creatief bezig zijn, het is allemaal mogelijk in deze bijzondere Lichtspoor-maand. Daarbij is het vooral de bedoeling om samen met anderen in actie te komen. En aan wie door het Lichtspoor geraakt wordt, vragen we vooral om deze energie in het nieuwe jaar vast te houden. Zodat je bijvoorbeeld in je eigen straat je buren (nog beter) leert kennen of zelfs blijvende vriendschappen opdoet. Doe jij met ons mee?